Parteneriate ERASMUS +

Despre noi

Bun venit la Departamentul de Programe Europene !

Cu toate că firma Service Internship Consulting s.l. este o firmă tânără, situată în oraşul Malaga, sudul Spaniei, ne putem mândri cu o echipă de profesionişti care au acumulat o bogată experienţă în gestiunea programelor de mobilitate Leonardo da Vinci,  Erasmus şi alte proiecte europene (mobilităţi pentru plasament) şi în domeniul cursurilor de limbă spaniolă pentru străini.

Prin munca noastră intenţionăm să ajutăm studenţii, tinerii absolvenţi să se adapteze cerinţelor Pieţii de Muncă Comunitară, să cunoască cultura Spaniei, pentru a obţine în viitor locul de muncă dorit. Vă invităm cu drag în Malaga pentru a trăi o experienţă de neuitat, pentru a cunoaşte cultura Andalusiei, şi nu în ultimul rând pentru a munci sau a realiza un stagiu util carierei voastre profesionale.

Pe curând!

Serviciile noastre

SIC promoţionează participarea la gestionarea şi executarea proiectelor de mobilitate, ERASMUS + şi a proiectelor pentru stagiu Erasmus:

Stagii Erasmus

Istoric

2007 - 2015 Experţii noştrii au participat de-a lungul ultimilor 6 ani la dezvoltarea unei importante reţele de contacte atât la nivel european cât şi la nivel local: firme, instituţii sau organizaţii gazdă din diverse sectoare de activitate din Malaga.

Noul program al Uniunii Europene ERASMUS+ va include cele șapte inițiative anterioare ale programelor Europene pentru educație, formare profesională, tineret și sport.

Fiind un program integral, ERASMUS+ va oferi oportunități multiple de cooperare  în educație, formare profesională, tineret  și sport.

Service Internship Consulting  va continua cu activitățile de gestiune ale programului în concordanță cu normele ERASMUS+. Suntem la dispoziția tuturor Partenerilor Europeni și Internaționali pentru a colaborara  și consolida parteneriate fructuoase.

Sectoare de activitate pentru proiecte

 • Turism & Hotele
 • Secretariat şi Contabilitate
 • Comerţ & Marketing
 • Estetică & Saloane de Frumuseţe
 • Panificaţie
 • Gastronomie
 • Centre lingvistice
 • Imobiliar & Comerţ Internaţional
 • Noi tehnologii şi Informatică
 • Prelucrarea lemnului
 • Ateliere Auto & Autoservice
 • Car maintenance

Hoteluri şi Hosteluri în Malaga

Daca te hotarasti sa vii in Malaga si preferi sa-ti cauti singur cazare, am dori sa va informam ca in Malaga, capitala Costei del Sol, exista o gama incredibila de hoteluri si pensiuni. Mai multe informatii despre posibilitatile de cazare in Malaga le gasiti pe site-ul www.malagainformation.com.

Partener în Proiecte Europene

Opiniile Studenţilor

Jessica Seltzer
Jessica Seltzer

"It was really great everything. We all had a wonderful time...” ("Totul a fost minunat. Am petrecut foarte bine…”)

...citiţi mai mult
Lisa Breiner
Lisa Breiner

"Malaga is my favorite city in Spain..." (“Malaga este oraşul meu favorit in Spania...”)

...citiţi mai mult
Johannes Jetter
Johannes Jetter

"The program in Malaga was a really good experience..." (“Programul în Malaga a fost o experienţă de neuitat…”)

...citiţi mai mult